Victor Piturca si echipa nationala


         NewsIn ofera astazi o stire de mare valoare pentru microbisti romani - Federatia Romana de Fotbal a demis pe Victor Piturca din postura de selectioner al Romaniei. O masura inteleapta care multumeste multe persoane. 

        Olteanul nu a reusit sa resusciteze nationala si sa ii creeze o traiectorie spre Cupa Mondiala din Africa. Nu a avut o strategie clara si nu a reusit sa descopere valori care sa umple golul de forma la nationalei noastre. Federatia Romana de Fotbal ar trebui sa oblige cluburile din prima divizie sa investeasca o parte din buget in juniori, grupele de juniori. 

      Se pareca Piturca a renuntat la suma de 600.000 de euro( daune in cazul concedierii fortate) si s-a oprit pe la jumatate - aproximativ 300.000 euro( o pleasca pentru unul ca el). 

        Se vehiculeaza deja cine va veni in locul sau. Toata lumea si-l doreste pe Mircea Lucescu care se afla la sfarsit de contract cu Sahtior Donetk. Ar fi solutia morala si compensatorie. Lucescu si-ar putea incheia, astfel, cariera prodigioasa de antrenor. Cu siguranta ar face multe schimbari benefice. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

top