Alegerile - un candidat-surpriza?


        De cateva zile avem un nou candidat la functia de presedinte al Romaniei. Face parte din familia regala si se numeste Radu Duda. Care sunt sansele lui?
          Eu as spune minime. PDL este in forma dupa ce a reusit in cateva zile sa se mobilizeze si sa stranga semnaturile pentru Elena Basescu. Astfel a fost facuta o demonstratie a  atasamentului liderilor regionali fata de presedintele actual. Sunt pregatiti de prezidentiale si zangane armele ca o armata de cruciati in fata paganilor.
         Familia regala este legata de fostul rege, Mihai I. Daca ar fi candidat Mihai in 1992 ar fi obtinut un rezultat foate bun, poate chiar invingator. Avem o serie de nostalgici care o sa il voteze pe Radu Duda datorita afilieri cu fostul rege.

         Au primit inapoi toate posesiunile din perioada interbelica si au o avere destul de mare – oamenilor o sa li se para ca Radu Duda vrea si mai mult. Aspectul de intrus in familia regala pentru Radu ramane evident. Nu inteleg de ce poarta functia de principe din moment ce Romania nu este regat, al cui principe este?

         Ramane sa vedem ce alternative, cu ce idei va incerca sa isi cucereasca electoratul extrem de critic din tara noastra. 

3 comentarii:

Emil Dragota spunea...

Erau ceva greseli de redactare. Le-am modificat din "mers".

Dan Gheorghe spunea...

nici pomeneala candidat-surpriza. poate surpriza pentru bunul simt al romanilor. in rest, mascarada!

Emil Dragota spunea...

Este si o mascarada pana la urma pentru ca sansele sale sunt minime. Dar a fost un candidat-surpriza( nimeni nu s-a gandit la aceasta mutare pana la lansarea ei desi poate ca era previzibila).

Trimiteți un comentariu

top