Toata lumea a auzit de cel mai bun boxer al Romaniei. Din pacate consider ca putea fi respectat mai mult de catre presa de specialitate, de posturile tv, de mass-media in general. Advertiseri romani nu se inghesuie sa il promoveze in spoturile lor. Sincer, nu inteleg de ce nu?

        Este un model de sportivitate, fler, caracter. Asocierea cu un icon ca el nu poate fi decat de bun augur. TVR l-a uitat de mult si au fost meciuri in care a pus centura in joc si nici macar nu au fost transmise - noroc cu youtube care a furnizat mostre din acel meci. Isi pastreaza centura de ceva timp si noroc cu canadienii care apreciaza sportivitatea romanului si se dauna in sala din Montreal in numar mare - 12.000. 15.000 la un meci.

        Ar fi interesant un documentar despre evolutia romanului dar cine sa il faca. Ar fi o investitie mica si un profit maxim. Exista alte puncte de interes in posturile tv: un Naomi pentru care se pleaca si in Germania si caruia i se fac videoclipuri, o Magda Ciumac de urmarit, un Tolea ce trebuie sa fie arestat in direct din postul respectiv. Cui sa ii pese de un boxer - model?

        Raspunsul este usor de anticipat.

       

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bute,Doroftei,si multi,multi altii....care sunt din generatia noastra ca sa zic asa,inca nu le-a venit timpul de a fi promovati,daca ati observat,acum sunt "vanduti "bine,cei ca Nadia,Hagi,Dobrin.....ehei...pana sa ajungem sa vindem si marfa recenta,multa paine mai avem de mancat.Traim in Romania,ce naiba...e ceva normal ce se intampla,nu?

Emil Dragota spunea...

Da, ar fi de dorit o schimbare.

Anonim spunea...

normal ca ar trebui,dar cu cine,frate....smecherii de sus ,nu stiu cum sa produca cat mai multi bani,noaptea,ce crezi ca fac?...GANDESC...ce taxe si impozite sa mai inventeze,unde sa-si puna piscina,Mercedes sau Audi?....lasa-i naibii pe prostii de romani,ca de-a lungul istoriei, au fost invatati sa traga la jug si sa nu comenteze,au antrenament,pot sa plateasca toate taxele care sunt impuse.....asa ca cine sa mai aiba timp sa ne promoveze si sa premieze adevaratele valori ale tarii...nu vb numai de sportivi,avem romani inteligenti,cu adevarat buni,in toate domeniile,dar,vai....NU SUNT FONDURI SUFICIENTE !
Nu-ti vine sa urlii? Sa iesi in strada?
Asta ne-ar mai trebui,sa mai facem si o revolutie,ca ne-am lins pe bot inca 1000 de ani de acum in colo de liniste.

Trimiteți un comentariu

top